Om oss

Espira Rødknappen barnehage åpnet i 1993 og ble en Espirabarnehage i september 2016. Espira driver rundt 100 barnehager med ca. 3000 medarbeidere og ca 10.000 barn. Espira er en del av Academedia, Nordens ledende barnehage- og utdanningsaktør.

Vi har to småbarnsavdelinger, 1-åringene er på Blåklokke og 2-åringene er på Løvetann. Vi har to storbarns avdelinger, 3-åringene er på Skogstjerne og 4-åringene er på Solsikke. De eldste barna i barnehagen har en egen Skolespireavdeling hvor barna jobber med ulike typer prosjektarbeid. Antall barn bestemmes ut fra antall søkere til barnehagen hvert barnehageåret.

Fakta:

 • Åpningstid kl. 07.15 – 16.30
 • Åpent 12 måneder i året
 • Oppholdstid: 100%
 • Sentral beliggenhet på Tasta i Stavanger
 • Stort utelekeområde
 • Fullkosttilbud med frukt og grønt til alle måltider
 • Spireportalen – Elektronisk dokumentasjon for foreldre
 • Skolegruppe – “Skolespirene”
 • Støttespiller til SOS-Barnebyer
 • I ferd med å bli sertifisert som Miljøfyrtårn
 • Bjørnis barnehage
Personvern og cookies